Gravidfotograf i Alingsås och Mellbystrand

Gravidfotograf i Alingsås & Mellbystrand

Nu händer det!

Pirret i magen, ett plus på stickan. Vad sjutton gör jag nu? Kanske var det det mest efterlängtade plusset någonsin, kanske kommer det som en chock, kanske är det precis det som väntats på?

Låt oss fira!

Utan att bli allt för sentimentala, men snälla nån. Du ska bli mamma. Det är just precis detta du ska unna dig.  Det är få saker i livet som kan toppa denna känslan. En tid av längtan, förväntan och nervositet, kanske är det första barnet, kanske femte – längtan är lika stor! Tänk då att få det förevigat, där du är vacker som en jäkla dröm och starkare än någonsin

nästan att man får gåshud. 

Att jag har får föreviga graviditeter är något jag har så jäkla varmt om hjärtat. Varje graviditet är inte den andra lik, och det är något speciellt att få träffa, prata om graviditeten, om förväntningar, cravings och framtida namn. Alla vackra gravida mammor jag träffat har alltid så olika erfarenheter, erfarenheter som berika mig. Jag har en förmåga att alltid hänga kvar efter fotograferingen, så förvänta er att jag kommer tjuta högt när ert underverk kommer till världen.

”Men inte ska väl jag unna mig en gravidfotografering? Dessutom gillar jag inte att vara med på bild”

Darling,
You're a goddess,
a badass
and you've totally got this

Mina löften till dig:

IMG_4142 copy

Dig i fokus

Jag kan LOVA dig att en fotografering blir allt annat än stel. Jag har en förmåga att prata konstant och kommer därför guida dig, snacka och få dig skratta, så att du nästan glömmer av att jag håller i en kamera. 

 

drömmiga klänningar

Dröm dig bort bland vackra klänningar som du får låna till din fotografering. Allt från pampiga, till spets till sköraste klänningen.

emmamilosson_gravidfotografering_Alicia_milossonphotography25webb

äkta

Jag lägger ner väldigt mycket tid på att hitta den perfekta platsen för vår fotografering, där du får skina i ditt esse – att vara gravid kan vara allt annat än en dans på rosor och denna fotogarfering ska spegla dig – det äkta och vackra.

Kind words

"Med humor, och bara massa kärlek ledde Emma mig genom en magisk fotografering."

om fotografen

Mitt namn är Emma, 27 år och kommer från den omtalade caféstaden Alingsås men har hela Sverige som fotoplats. Jag älskar att resa och se nya ställen, så om du vill föreviga din graviditet i Nordligaste Norrland eller Sydligaste Skåne – Jag följer med! 

Jag har valt att specialisera mig på de fotograferingar där det finns som mest kärlek: Bröllop och graviditet och älskar varendaste sekund jag håller kameran i handen. Det är något speciellt med att fånga kravlös och obeskrivlig kärlek som känns ända ut i fingertopparna. 

4 snabba om Emma

detta är Din dag.

Det kan kännas onödigt att föreviga sig graviditet. Kanske ännu mindre om den är tuff och kämpig. Kanske har du kämpat med illamående sedan dag ett, eller precis fått det. Kanske har foglossningen varit ett faktum och tröttheten är förlamande?
Jag hör dig. Jag var också där.

Men istället för att tänka ”att fota är onödigt”, så tänk: ”jag är så jävla värd detta!” .
För oavsett om du älskar vara gravid, inte har minsta illamående eller har det precis tvärtom så är du alltid värd att föreviga detta.
Du skapar ett liv. Din kropp gör så gott den kan. Du gör så gott du kan.

Det fina i kråksången är att du under en fotografering inte behöver tänka alls. Du hänger med mig, jag guidar dig, vi skrattar, vi pratar och får förbaskat vackra bilder på dig med magen. Du kommer från första kontakt vara mitt no.1 fokus för att du ska få en stärkande upplevelse att se tillbaka på. Jag kommer tar hand om dig.
Och vad du än säger, jo, du är visst värd detta.

För det är du.

Det finns så mycket jag tycker är fascinerande med graviditeter, och när jag själv burit på ett barn, förstår jag denna urkraft vi kvinnor besitter och kan få gåshud när jag tänker på det. Detta är så jäkla fantastiskt.
DU är så jäkla fantastisk. 
Låt mig föreviga din graviditet och få dig känna som den vackraste och starkaste på denna planet.

skräddarsytt för dig

Gillar du havet? Skogen? Eller både och? Inför din fotografering kommer jag scouta ut platser som kan förstärka dig och få dig stråla i ditt rätta element.   

Jag kommer anpassa hela fotograferingen efter dig.

Med ett klänningsgalleri med möjlighet med blommor kan du få fotogarferingen du drömmer om – och lite till! 
Vi kommer ha kontakt (så mycket och lite du vill) så jag får en bra uppfattning hur du vill ha det. Vi kan dela insiprationsbilder, ha ett zoom-möte, eller att du beskriver i text. Du bestämmer!

"Verkligen världens största tack för allt!"

jag är ingen linslus.

Blir du också lite obekväm när kameran tas fram och man ska helt plötsligt prestera och bli bra på bild? JAG MED!  

Vi är nog alla lite obekväma när Farbror Jerker, Mamma eller ens fotogeniska syskon tar fram kameran.

Men du, oroa dig inte

Jag är inte farbror Jerker, din mamma eller ditt syskon som alltid verkar bli bra på bild. Utan jag är här helt för dig. Jag vet precis hur jag ska få dig att slappna av, tänka på annat posera naturligt och vi kommer ha det fantastiskt roligt ihop. Vi kommer skratta och få helt otroliga bilder på dig och magen. Vi kommer fokusera på det naturliga och vackra (som Ernst hade sagt), och du kommer tillslut glömma att jag håller i en  kamera. 

"...Emma fick oss att från första sekund känna oss otroligt trygga, hon fick en att glömma att man fotades."

frågor & svar

Vanliga Frågor

För enkelhetens skull: så tidigt som möjligt. 
Jag tar väldigt få fotograferingar varje månad och för att säkra just ditt datum är det bäst att skicka sin förfrågan så tidigt som möjligt. 

Själva fotograferingen sker någon gång i veck 26-35, Men allt handlar om hur DU känner och mår. Vissa har valt att fotas fler gånger under sin graviditet.

Jajamän! 
Jag har ett gäng vackra deisgnklänningar för utlåning. Vill man ha sina egna kläder går det superbra också! Man får tillgång till online galleriet så fort man bokat.

Vi bokar om! 🙂

Hela fotograferingen är utformad efter dig och skulle du inte må bra så bokar vi helt enkelt om. Fri ombokning ingår alltid. 

Vi vill ju ha det allra mest magiska ljuset, och då brukar det vara 1-2 timmar innan solnedgång, vilket gör att vi fotar lite senare på sommaren (21-tiden) och tidigare på vintern (15-tiden). 

Mitt största fokus kommer vara på dig, men om partner vill vara med är det absolut inga som helst problem. De bilderna tar vi i slutet av vår fotografering.

Din graviditet är inte lik någon annans och jag ger därför full trygghet att kunna boka av om du inte mår bra eller om något oförutsett händer. Du får full återbetalning vid avbokning. Vi kan även boka om till ett nytt datum.

"Det var en fin upplevelse där tiden bara flög förbi och självförtroendet var på sin absoluta topp när vi lämnade. "

såhär går det till:

1. skicka din förfrågan

Börja med att skicka en förfrågan så tidigt som möjligt, ungefär 3 månader innan önskad tid. Jag tar begränsat med tider varje månad så tiderna tar slut fort. Jag har som mål att alltid svara inom 24h (oftast tar det bara någon timma)

2. Boka

När vi har hittat en tid som passar kommer vi boka in denna preliminärt. Vid bokningen betalar du en bokningsfaktura för att garantera ditt datum. Denna summan kommer sedan dras av din slutfaktura. På mailen kommer jag skicka ett lyxigt magazine med tips inför din fotografering.  Direkt kommer jag börja planera vår fotografering.

3. inför din fotografering

Jag kommer anpassa denna fotografering helt och hållet efter dig och vi kommer ha kontakt under tiden inför fotograferingen och bomba varandra med inspirationsbilder, och du kommer få tillgång till mitt webbalbum med klänningar och moodboard. Samtliga klänningar du tycker om kommer du få möjlighet att testa när vi ses för fotografering. När det är 1 månad kvar till din fotografering kommer jag höra av mig och stämma av, vid denna tiden kommer jag fått upp en bra inblick om vem du är. 

4. under fotograferingen - en dos self-love

Vi möts upp på den plats jag har rekat ut och planerat fotograferingen efter. Vi lyxar till det med alkoholfritt bubbel och låter spänningar släppa. Här kommer jag ha med mig ett portabelt omklädningsrum där du kan byta om i lugn och ro de klänningar du valt ut. Fotograferingen kommer vara helt utformad för dig och du kommer aldrig behöva ställas i en onaturlig eller konstig position. Här är det bara naturligt och vackert som gäller. 

5. efter din fotografering

När vi har vinkat av varandra så kommer du åka hem med en otroligt varm känsla i magen och känna dig starkare än någonsin. 
Samma kväll kommer du få en tjuvkik från vår fotografering med bilder som är behandlade med kärlek och omsorg. 

6. leverans med egen app

Ingen fotografering är den andre lik och jag lägger ner mycket kärlek och ömhet i dina bilder. Efter cirka två veckor får du ett urval med de bästa bilderna där du kan välja ut dina favoriter. Här berättar du även vilken bild du vill ha förstorad. Önskar du köpa till fler bilder kan ni göra detta för 250:-/st eller bildpaket. Jag kan även erbjuda fler utskrifter på Fine Art-papper i samband med din leverans. Samtliga bilder levereras via ett webbgalleri i två olika upplösningar, en för webbanvändning och en för utskrift och framkallning. Du får även en helt egen app med dina bilder som du kan dela med familj och vänner. 

Din vision - hur vill du se tillbaka på din graviditet?

Att unna sig en vacker gravidklänning för ett tillfälle under sin graviditet är det få som prioriterar. Jag har därför köpt hem ett gäng vackra klänningar som man mer än gärna får låna samt ett gäng accessoarer för den där extra touchen. När jag fotograferar vill jag alltid ha med det magiska ljuset och fotar därför antingen på kvällen vid solnedgång eller tidigt på morgonen. Jag har scoutat otroliga platser för solnedgångar och är ofta ute och letar efter nya magiska fotoplatser. Till din fotografering kan du beställa en blomkrans som för hand görs till dig efter dina önskemål. Är du nyfiken på mina klänningar jag har för utlåning? Klicka HÄR för att komma till onlinegarderoben.

helskotta, det ska regna.

No need to panic!
I och med vi bor i Sverige och vi kan få alla årstider på en och samma dag så ser vi till ha reservdatum ifall just vädret visar sig från den sämre sidan. I och med vi bokar extra datum så kan vi därför styra fotograferingen mot den dagen med bäst väder, och vi alla slipper stå där i kallt regn och inte lika roliga bilder.

men molningt och dramatisk himmel då?

Även om jag älskar allt vad solnedgångarna bjuder på så finns det något otroligt dramatiskt och vackert även med en mulen himmel. Jag lovar dig att bilderna kommer bli helt magiska trots moln. 

Vad säger partnern?

”Emma fick på väldigt kort tid vårt fulla förtroende. Hon fick oss båda otroligt avslappnade så vi kunde fokusera på varandra mer än fotograferingen vilket kändes otroligt skönt. Stämningen var professionell men kändes aldrig stel, jag gillade specifikt att Emma hade en plan till och börja med men att det ändrades efterhand så det skulle passa just oss bättre. Som “partnern vid sidan” kändes det mysigt att få ha en sån inkluderande roll i både stunden och i fotografierna.”

- Gustav

din investering

Gravidfotografering

detta ingår i din fotografering

1795 :-

Du bokar du och betalar för din fotograferingstid, i denna fotograferingsavgift ingår det inte några produkter eller foton utan detta väljer du efter din fotografering med startpris 3495:-

Fotograferingsavgiften betalas vid bokning.

Bildpaket och eventuella förstoringar betalas samband med leverans av bilder

Tillval till din fotografering:
Blomsterkrans, extra digitala bilder, album, utskrifter

Redo att boka?

Lediga tider

JUNI (BF JULI/AUGUSTI) FULLBOKAT

JULI (BF AUGUSTI/SEPTEMBER) FULLBOKAT

AUGUSTI (BF SEPTEMBER/OKTOBER) 1 TID KVAR

SEPTEMBER (BF OKTOBER/NOVEMBER) 2 TIDER KVAR

OKTOBER (BF NOVEMBER/DECEMBER) 1 TID KVAR

Skicka din förfrågan här:

Jag har ett fåtal lediga tider varje månad, så skicka er förfrågan så tidigt som möjligt, för större chans att jag har en tid. 
Så fort du bokat din tid kommer jag skicka hem ett lyxigt magazine på mailen. 

Jag har som mål att svara inom 24h, och glöm inte att kolla i skräpposten ifall du saknar ett svar. (eller bomba mig på Facebook/Instagram/mobil om ni hellre vill det)

bildpaket - vad passar dig?

Ingen fotografering är den andre lik och jag lägger ner mycket kärlek och ömhet i dina bilder. Efter cirka två veckor får du ett urval med de bästa bilderna där du kan välja ut dina favoriter och välja det bildpaket som passar dig bäst. Du behöver alltid inte bestämma dig vid bokning hur många bilder du vill ha, utan detta bestämmer du först när du ser dem!
Väljer du ett bildpaket där det ingår en förstoring så berättar du även vilken bild du vill ha förstorad.  Jag kan även erbjuda fler utskrifter på Fine Art-papper i samband med din leverans. Samtliga bilder levereras via ett webbgalleri i två olika upplösningar, en för webbanvändning och en för utskrift och framkallning. Du får även en helt egen app med dina bilder som du kan dela med familj och vänner. 

Endast digitala bilder

milossonphotography_emelie&Uffe01webb

minipaketet

För dig som hittat dina favvisar!
I detta paket får du
(utöver det som ingår i fotograferingen):

– 5 st hög- och webbupplösta digitala bilder

 

3495kr

mellanpaketet

För dig som har svårt att välja, men hittat dina guldkorn!
I detta paket får du
(utöver det som ingår i fotograferingen):

– 10 st hög- och webbupplösta digitala bilder

4995kr

emmamilosson_gravidfotografering_Dana_milossonphotography34webb

lyxpaketet

För dig som omöjligt kan välja dina favoriter och vill slippa välja bort en endaste bild.
I detta paket får du

(utöver det som ingår i fotograferingen):

ALLA hög- och webbupplösta digitala bilder (mellan 30-40st)

6995kr

Förstoring + digiatala bilder

milossonphotography_sandra04webb

kombinationspaket mini

För dig som hittat dina favoriter och vill kombinera med vacker Fine Art- förstoring, utskriven med kärlek av mig. 

I detta paket får du
(utöver det som ingår i fotograferingen):

– 10 st hög- och webbupplösta digitala bilder
– 1 st 30x40cm Fine Art-förstoring

5495kr

kombinationspaket mellan

För dig som hittat dina favvisar och vill kombinera med vackra Fine Art- förstoringar, som skrivs ut med kärlek och omsorg hemma hos mig.

I detta paket får du
(utöver det som ingår i fotograferingen):

– 15 st hög- och webbupplösta digitala bilder
– 2 st 30x40cm Fine Art-förstoring

6595kr

Milossonphotography_ida&sebastian_emmamilosson72webb1

kombinationspaket lyx

För dig som inte bara vill få vackra bilder i telefonen utan äve vackra förstoringar till hemmet. På så sätt får du tummen ur och behöver bara fixa en ram – resten fixar jag! Dina förstoringar skrivas ut med kärlek och omsorg hemma hos mig.

I detta paket får du
(utöver det som ingår i fotograferingen):

– 20 st hög- och webbupplösta digitala bilder
– 3 st 30x40cm Fine Art-förstoring
– 1 st 20x30cm Fine Art-förstorin

8995kr

Min Graviditet

Magsik bild på mig och Sam, innan han kom som otroligt duktiga LoviFotografi tagit.

I November -22 kom min egna lilla guldklimp till världen. En Sam som inte alls var självklar för mig och min sambo. 
Min graviditet var inte en av de solskenshistorier man läser om, utan snarare tvärtom med ångestpåslag, sviktande självförtroende, kontaktpersoner, extra besök och dåliga värden. 

Men jag valde ändå att våga boka en fotografering. Mest för att ha något att titta tillbaka på som inte var mörkt, utan där jag kände mig fin och stark. 

Så jag förstår precis hur du känner när du inte känner igen dig själv, din kropp eller om allt bara är upp och ner. Vi klarar detta tillsammans. Jag finns med dig heeela vägen. 

Det här med GDPR och ångerrätt

När du bokat fotografering hos mig, Fotograf Emma Milosson, godkänner du att dina personuppgifter sparas i minst 7 år, eller den tid som krävs enligt rådande BFL. Personuppgifter innefattar bland annat namn, ev personnummer, ev företagsnamn, adress, e-post då det är det som krävs för korrespondens, fakturering, bildleverans.
Bilderna som mitt företag går under kategorin konstnärligt skapande och omfattas därför inte av GDPR. Du accepterar att bilderna som tas kan användas i företagets marknadsföring, exempelvis på sociala medier och hemsidor som drivs av fotografen. Om det är någon eller några bilder du vill skall undantas från detta skall detta framkomma vid bokning eller så tas de bort så fort du berättar detta. 
Bilderna och personuppgifterna sparas på dator, extern hårddisk samt via molnlagring. De leverade bilderna sparas i minst ett år, vilket gör att under den tiden finns det möjlighet att få era bilder leverade på nytt om något skulle ha hänt med era fina bilder.
Du kan som kund begära att dina personuppgifter raderas från arkivet efter 7 år. 
Om du vill ha mer information kring GDPR eller kontrollera eller justera de personuppgifter som lagras om dig så kontakta kontakt@milossonphotography.se

Du har som kund rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

© EMMA MILOSSON 2024 hej@milossonphotography.se