Bröllopsfotograf i Västra Götaland, Sverige

Bröllopsfotograf i Göteborg & Mellbystrand

Ska ni gifta er? Poppa

Champagnen,

nu firar vi!

Är det dags att säga Ja?

Har ni precis sagt ja till varandra och kan knappt bärga er med att starta er bröllopsplanering? 

Först är det dags att fira!

Ni ska bara veta vilken otroligt rolig tid ni har framför er! Ni ska välja gästlista, mat, vigselplats och kanske redan nu knåpar ni på era egenskrivna löften?

Denna dagen måste ju bara förevigas, så precis som den var och precis som den kändes. Från pirret när ni ser varandra för första gången tills det att klackarna är i taket och festen är inne på småtimmarna. Miljarder kärlekskänslor komprimerat på en och samma dag.

Tro det eller ej, men även jag kommer känna dessa känslor som er fotograf. Gråta till talen och dansa med er och era gäster men också dokumentera detta i bilder så ni år efter år kan uppleva dagen igen och igen.

Mina löften till er:

Milossonphotography_ellinor&Eddie36webb

personligt

Oavsett vilka ni är, vad ni har för intressen så kommer jag under er dag tycka precis likadant. Jag kommer ha utformat min dag efter er och in i minsta detalj utforma fotograferingen efter er. 

 

genuint

Jag strävar efter att bilderna ni får efter en stora dag är bilderna som speglar så som det var. Ni kommer ha min fulla uppmärksamhet och jag kommer stötta er hela dagen och finnas till hjälp. 

emmamilosson_Katja&Jader_milossonphotography_08webb

avslappnat

Det absolut sista ni behöver oroa er för är att det kommer bli stelt eller obekvämt. Har ni bokat mig har vi setts minst 1 gång innan den stora dagen och vi kommer kännas mer som vänner än att jag är där för att fota. 

Vi vet inte om vi vill anlita en fotograf

Det ÄR mycket som ska klicka på ens bröllopsdag. Det är många drömmar som ska prioriteras. 
Jag vet att det kan vara lätt att tänka ”vi behöver kanske inte en fotograf ändå, X kan ju fota! Hen gick ju foto på gymnasiet och SÅ svårt är det väl inte”. Men saken är att man investerar mer än bara en person som klickar på en knapp under er dag.

Okej, time to get real. Denna dagen händer bara EN gång. Man kan liksom inte spola tillbaka och uppleva allt igen (eller göra om!), hur mycket man än vill. And believe me when i say, minnena kommer blekna med tiden. 

Men detta är faktiskt den finaste dagen i ert liv. Ni går från två till en. Ni lovar varandra den andre för evigt. Detta vill ni inte kompromissa i förevigandet. Ni vill ha tryggheten att veta att era bilder inte kommer försvinna, återberättar er dag på rätt sätt och precis fångar alla detaljer. 

hitta fotografen som speglar ER

I sanningens namn. Så ska ni hitta fotografen ni klickar med. Kanske har ni sett bilder på instagram, sett en bekant som var på bröllop, eller så har ni kanske bara hört ”Hen är billig!”

Men ser man bortanför bilderna vill ni ha tryggheten. Ni lägger ju ändå er viktigaste dag i någons händer att föreviga. Kanske låter klyschigt, men det är mycket jobb bakom mer än knappklickandet, ni vill ha ett avtal som tydligt säger vad som gäller vid sjukdom, lagring, plan B vid regn, och att varken ni eller fotograf ska bli lämnade vid altaret utan någon som helst trygghet. Bröllopsfotografering ÄR en stor investering så gå efter magkänslan och hitta den fotograf som speglar ER. 

Kind words

"Det kunde inte ha blivit bättre!"

_81A5217 copy
milossonphotography_bröllopsfotograf_göteborg34

strandfotografering i Mellbystrand

Om fotografen

Här har ni mig, personen bakom Milosson Photography, en riktig hopplös romantiker, och fotografen som så gärna vill föreviga ER dag. En 27-årig som älskar kaffe med havremjölk och som fullkomligt brinner för kärlek, och jag önskar jag kunde förklara hur mycket kärlek betyder för mig, och hur viktig den är att föreviga. Jag har suttit i TIMMAR (ne jag skojjar inte), och hulkgråtit till bröllopsvideor på Youtube, för allt är ju så förbaskat fint.  Jag har en förkärlek till dramatiska korniga svartvita bilder och pussbilder i motljus. Jag har en gång fått höra “du är ju en sån glad piggelin” och är nog generellt en glad prick! Jag pratar gärna om psykisk hälsa och ohälsa då jag i olika stadier i livet varit där själv

Jag kan inte vänta med att se hur mitt framtida bröllop en dag kommer kännas när jag sitter med bilderna framför mig, Det är precis just den känslan jag vill ge er. Bilder och minnen för livet. 

Emmas bröllopsfavoriter:

Helt skräddarsytt - 100% ni

Istället för att ha en massa paket att välja på, så har jag bara ett. På så sätt kan man forma det lite som man vill och man behöver inte kompromissa. Jag som fotograf får också då möjligheten att lägga allt mitt fokus, kärlek och tid på er. I’m all yours så att säga. Så man behöver aldrig göra en massa tillägg, väga för och emot, jämföra paket, utan här får ni allt i ett och samma.

Hur bra som helst.

Vad ingår i grundpaket?

Jo, I grundpaketet ingår 6 timmar bröllopsfotografering och innan själva stora dagen ett bröllopsmöte, där vi pratar om bröllopet men mest om er kärlek. Vi kommer även köra en provfotografering där ni får en uppfattning hur det känns att dels bli fotade av mig, men också stå framför en kamera. Uppvärmning till er stora dag med andra ord! 
Under bröllopsdagen kommer vi lägga ungefär 1,5h på porträttfotografering, resten väljer ni själva vart ni vill att jag är. 
Utöver att fotografera finns jag där som stöd och hjälper gärna till med det jag kan. Ni kan se mig som en mini-assistent/springpojke/klänningshållare – ja ni väljer själva 😉

First look i Gräfsnäs

"Vi är mer än nöjda!"

Bilderna som kommer
vara kvar för evigt

Tänk såhär: Ni gjorde det fantastiska valet att anlita en fotograf, bröllopsbubblan har lagt sig och ni får ett mail med rubriken ”BILDLEVERANS”. 

HUR HÄRLIGT är det inte att sätta sig framför datorn, öppna mappen med ert datum på där bilder finns från er dag. Inga iPhonebilder, inga filter utan bilder behandlade med omtanke, oändligt med kärlek och jäkla massa glädje? 

Det jag strävar efter med alla bröllop jag förevigar är när ni får ert galleri med bilderna är att:

ni slängs tillbaka, med varendaste känsla och kan uppleva dagen om och om igen.

Antagligen den viktigaste dagen i ert liv

Vi fortsätter prata trygghet 😉
Det finns miljarder fotografer där ute, och inte minst bröllopsfotografer, därför är det så så såååå viktigt att man hittar en fotograf man klickar med, känner sig avslappnad med och som inger en trygghet att dagen kommer bli den bästa någonsin. Vem vill liksom lägga den viktigaste dagen i farbror Torvalds händer? Ne inte jag iallafall. 

Jag lägger väldigt stor vikt i att lära känna mina brudpar så vi alla är med på noterna, tycker om varandra känner att detta kommer bli hur bra som helst. Vi ska ju liksom hänga ihop en tid och jag kommer vara den som kommer vara med er mest under er dag. Jag som fotograf är en riktig hopplös romantiker och ÄLSKAR kärlek. Jag grottar ner mig, gråter med era gäster, dansar till musiken och ja, hänger med på er dag som om jag var en av er, fast med en kamera i handen. 

Så hur vet ni att att jag är er fotograf?

Först – ni gillar bilderna ni ser här på hemsidan och känner:

”Jo men den här Emma verkar ändå härlig, henne vill vi lära känna mer!”

Ni fyller i formuläret längre ner här på sidan och inväntar svar, är jag ledig för ert datum så kommer vi boka in ett möte, antingen på ett fik eller via zoom. Där pratar vi om er och hur jag jobbar och ni kommer efter mötet få känna efter ifall det kommer vi bli tre dagen ni gifter er. När ni har bestämt er skriver vi avtal och sen är jag all yours!

såhär går det till:

1. Förfrågan & Bokning

Börja med att skicka er förfrågan så tidigt som möjligt, gärna minst 1 år innan ert bröllop. Då bröllopssäsongen kan verka lång är lördagarna desto färre. Jag lägger ner otroligt mycket kärlek och tid på just ert bröllop och tar därför mig bara an ett få antal bröllop per säsong!
 Mitt mål är att jag ska svara på er förfrågan inom 24h (oftast tar det bara någon timma). 

2. Möte & fotografering

Här finns två scenarion och ni väljer själva vilket som passar er bäst. Så är ert datum ledigt:

1. Ni vill boka NU NU NU.
Ni känner er säkra och vill påbörja planeringen direkt. Ni har beskrivit er kärlek bra i er förfrågan och känner att ni även vill Tie the Knot med mig. Ni känner att vi tre är en perfect match och ni önskar boka mig innan någon annan hinner Jag skickar då ett bröllopsavtal till er samt en bokningsfaktura på 50% av paketpriset. Jag håller ert datum i 2 dagar om ni vill fundera och läsa igenom avtalet ordentligt. När denna är betald så är allt klart. Vi ses sedan på en fika och pratar om er bröllopsdag och spikar detaljer, 

2.Är ni mer de som vill prata över en fika? 
Vill ni hellre ses över en fika, känna av kemin? Då kan vi helt enkelt ta mötet först. Jag kommer jag att skicka ett förslag på datum för ett litet möte. Detta kan ske både via zoom eller över en fika. Ni behöver inte bestämma något där och då utan 2 dagar efter vårt möte vill jag senast veta hur ni känner. Känner ni att vi tre är dem som ska hämga ihop under er dag och ni vill ha mig som er fotograf (GLÄDJEDANS!) så skickar jag bröllopsavtalet till er samt en bokningsfaktura på 50% av paketpriset. När denna är betald så är allt klart. (Jag kommer ha med avtalet redan under vårt möte så ni kan ställa frågor eller om ni funderar över hur många timmar ni behöver utifrån era önskemål.) 

3. Fotografens jobb pt. 1

När vi har signat avtal, bokat in fotografering och vi tre sagt ja till varandra så börjar mitt jobb. 
Redan direkt dyker jag ner och grottar ner mig i er kärlek. 

Ni kommer få en maxad bröllopsguide med tips, poseringsguide, och allt om vår dag ihop.

Jag kommer redan från start lägga upp planer ifall regn skulle uppstå, åka till platsen för fotograferingen minst en eller två gånger. Jag kommer ha stenkoll på allt sådant. 
Jag kommer redan nu börja planera redan hur vår dag kommer se ut.  Under tiden kommer vi ha kontakt och jag kommer alltid finnas tillgänglig. 

4. Den vikitgaste dagen

Dagen är här. I och med att vi redan träffast en gång, så kommer vi ha koll på hur vi ska göra. Det som är viktigast för er del: NJUT! 

Jag kommer ha kontakt med den person ni valt som kontaktperson och ni kan bara hänga med i flowet. Jag kommer ha rekat ut fantastiska platser för er, och ni kommer slippa tänka på något. Vill ni åka med mig, då gör ni det, har ni chaufför, då hänger ni efter mig bara! (Men allt sådant kommer vara bestämt sedan innan, så ni slipper tänka) 

Tänk er att jag kommer vara som en fluga på väggen. Jag kommer inte synas speciellt mycket om än mindre höras.
Idag kommer ni skapa magi och minnen för livet, och jag ser till att föreviga dem.

5. Fotografens jobb pt. 2

När vi kramats hejdå och lämnar varandra kommer jag direkt hoppa igång och jobba. Ni kommer samma kväll (eller dagen efter vid heldagsbröllop) få bilder, helt färdigbehandlade att drömma bort er i, i väntan på den stora leveransen. 

Nu kommer jag spara era bilder på TRE ställen (Safetys first), och kommer plocka bort dubbletter, ”blund-bilder”, bilder med fel fokus och ja, bilder som inte håller måttet helt enkelt. 

Jag har i min planering redan avsatt tid för redigering av era bilder och jag levererar därför era bilder efter 4-5 veckor under högsäsong och 2-3 veckor under lågsäsong. Nu slipper ni vänta månader efter era bilder. 

6. Leverans & egen app

Om ni trodde er bröllopsdag var den bästa dagen någonsin så tror ni fel! 
Nä, skämt å sido. Efter några veckor levererar jag ett mastodontmail, med en länk till ert personliga galleri. Detta galleri kan ni dela med gäster och till de som kanske inte kunde närvara under er stora dag.
Bilderna levereras i 2 olika format, Webbformat och högupplöst format. Det är ganska straight forward, men webbformat används till sociala medier, internet, hemsidor eller likande, medan det högupplösta är för utskrifter och förstoringar. I samband med detta får ni också en egen app så i alltid har bilderna nära till hands.

Oavsett vilka ni är:

Jag kommer finnas tillgänglig under hela er planeringperiod och kan hjälpa er ifall ni har några funderingar, vill ha tips eller liknande. 

Efter ett signat avtal kommer vi boka in en provfotografering. Där ni får testa att blir fotade och hur det känns att bli fotade av mig. En perfekt uppvärmning. Ni kommer få 20st bilder färdiga och klara inom 1 vecka och dessa är prefekt för inbjudningskort eller bröllopshemsida.

frågor & svar

Vanliga Frågor

För enkelhetens skull: så tidigt som möjligt. 
Men för att få något att sikta på så är det ungefär 1-2 år innan som gäller för att maximera chanserna att jag är ledig just ert datum. 

För bådas säkerhet enkelt sett. Att anlita en bröllopsfotograf är en stor investering, och att ha ett avtal där båda parter kan känna trygghet är en självklarhet för mig.

Om jag mot förmodan skulle bli sjuk (händer så sällan!) ser jag till att hitta en likvärdig fotograf, med samma bildstil och känsla. Jag som fotograf betalar eventuell mellanskillnad i priser.

Håll ut! regn på er bröllopsdag betyder tur. 
Jag kommer ha med mig både ett genomskinligt paraply som är magiskt på bild men jag kommer också ha i förväg rekat ut plaster som vi kan skydda oss mot regnet.

Det går ju givetvis att fixa! Vet ni redan från början att ni vill ha en heldag så kommer jag under vårt möte förklara allt. Priset för heldag ligger på 35 000kr och då är jag med er från start till mål men minst 12 timmar. 

Jag lägger ner mycket tid och kärlek i mina fotograferingar, inte minst när jag fotar bröllop. Det är förarbete, efterarbete, dubbla minneskort och reservkamera. Att jag tar en bokningsavgift är en extra säkerhet för mig, men också för er att ni faktiskt har ett garanterat datum och har en garanti att ni får det ni betalar för.

Jag är verkligen inte den som är den, och givetvis går det bra. Man kan välja att dela upp sin slutbetalning helt räntefritt på antingen 2 eller 3 fakturor. Berätta detta under vårt planeringsmöte så fixar jag resten. 

Ja absolut! 
Resa och boende ingår i grundpaketet. Jag hänger med vart ni än i Sverige gifter er! 
Skulle ni vilja gifta er utomlands hänger jag gärna med och bygger givetvis ihop ett paket för detta. 

Åh vad härligt! 
Jag tar emot kortare fotograferingar (1-3h) när det är mindre än 2 månader kvar till bröllopet under högsäsong. Under lågsäsong tar jag emot dessa bokningar 3månader innan. Skriv i formuläret så pratar vi mer! 

Intimt bröllop i Hagaparken

med trygghet från bokning till leverans

Känner ni att vi är en match, I’m all yours. Jag kommer gå all in bara för att kunna fånga er på bild, er kärlekshistoria.  För att kunna få den bästa uppfattningen om er vill jag att ni berättar så mycket ni bara kan, antingen i bokningsförfrågan eller när vi ses på fika! Älskar ni Queen, Bruce Springsteen, Rock eller ja, VAD SOM HELST, så kommer jag under er dag också älska det. Jag kommer göra allt i min makt för att ni ska känna er avslappnade, och jag kan garantera att vi kommer skratta, mycket.
Jag kommer finnas med hela vägen, och kan tack vare min erfarenhet av bröllop vara ett bra bollplank när funderingar dyker upp. När vi har sagt ja till varandra så kommer ni också få en fullsmäckad guide med både tips och trix, budgetknep, och en poseringsguide om ni mot all förmodan skulle vilja smygöva inför vår kärleksfotografering 😉 

helskotta, det ska regna.

No need to panic!

Regn på er bröllopsdag betyder tur! 
Men i och med vi bor i Sverige och vi kan få alla årstider på en och samma dag så ser jag till ha reservplatser ifall just vädret visar sig från den sämre sidan. Jag kommer ha med mig ett fint paraply till er för vackra porträtt ändå. Skulle regnet hälla ner har vi en inomhusplats som blir minst lika magisk!

Höstbröllop i Västerås

er investering

Bröllopsfotografering

baspaket

I baspaket behöver ni aldrig kompromissa om något. Utan skulle ni vilja ha mer timmar så är det endast det ni betalar för utöver grundpaketet. Allt annat ingår. För lågsäsong gäller exakt samma princip, men lägre pris!

24 500 :-

Vid bokning betalar ni 50% av paketpriset för att garantera ert datum, och sedan resterande belopp i samband med leverans av bilder. 

Tillval till din fotografering:
Utökad fotograferingstid (2000kr/h och då ingår 50bilder/h).
För heldag (minst 12h, minst 500 bilder) 39 500kr  

LÅGSÄSONG:
(oktober – April)
6h fotografering 19 500kr

Vid bokning betalar ni 50% av paketpriset för att garantera ert datum, och sedan resterande belopp i samband med leverans av bilder. 

Tillsammans mot cancer

Min drivkraft - nu och föralltid

När jag var 5 år förlorade jag min fina kusin i cancer, bara 10 år gammal. Redan innan jag startade upp mitt företag visste jag att jag kommer alltid vara med i kampen mot Barncancer, och skänker därför 10% av alla mina intäkter oavkortat till Barncancerfonden

Jag kan komma på mig själv att jag undrar vilken person min kusin hade varit idag, vad hon hade jobbat med eller vilka val i livet hon tagit, men får gång på gång påminna mig om att det är något jag aldrig kommer få reda på. År 2014 var cancern åter igen på besök i vår familj och min fantastiska och fina pappa fick det tunga beskedet av att han drabbats av cancer. En otroligt tuff period i vår familj. Min fina pappa fick jag behålla i livet, något jag är evigt tacksam för. 

Inget barn eller familj ska behöva gå igenom cancer.

Så genom att boka en fotografering hos mig så är du med i kampen mot Barncancer. Ganska fantastiskt tycker jag. 

Sedan hösten 2019 har jag och mina fantastiska kunder samlat ihop över 15 000kr

Är det vi tre?

0
Lediga tider sommaren 2024

Skicka er förfrågan här:

FÅ DATUM HÖGSÄSONG 2024 KVAR

Men alltså! Inget gör mig så glad som brudpar som vill investera i bröllopsbilder som håller hela livet. Bilder där känslan bevaras år efter år och bara blir starkare med tiden
Man kan tycka att det finns gott om dagar men bröllopsdatum bokas upp i försvinnande fart. Skicka er förfrågan så fort som möjligt för störst chans att just ERT datum är ledigt. Bröllopspar brukar skicka ungefär 1 – 2 år innan planerat bröllop. Redan nu bokas sommaren 2024!

Massa Kärlek,
Emma

Det här med GDPR och ångerrätt

När du bokat fotografering hos mig, Fotograf Emma Milosson, godkänner du att dina personuppgifter sparas i minst 7 år, eller den tid som krävs enligt rådande BFL. Personuppgifter innefattar bland annat namn, ev personnummer, ev företagsnamn, adress, e-post då det är det som krävs för korrespondens, fakturering, bildleverans.
Bilderna som mitt företag går under kategorin konstnärligt skapande och omfattas därför inte av GDPR. Du accepterar att bilderna som tas kan användas i företagets marknadsföring, exempelvis på sociala medier och hemsidor som drivs av fotografen. Om det är någon eller några bilder du vill skall undantas från detta skall detta framkomma vid bokning eller så tas de bort så fort du berättar detta. 
Bilderna och personuppgifterna sparas på dator, extern hårddisk samt via molnlagring. De leverade bilderna sparas i minst ett år, vilket gör att under den tiden finns det möjlighet att få era bilder leverade på nytt om något skulle ha hänt med era fina bilder.
Du kan som kund begära att dina personuppgifter raderas från arkivet efter 7 år. 
Om du vill ha mer information kring GDPR eller kontrollera eller justera de personuppgifter som lagras om dig så kontakta kontakt@milossonphotography.se

Du har som kund rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

© EMMA MILOSSON 2022 hej@milossonphotography.se